Exotic salmon – exotische zalm

Serves 1p.

Ingredients

  • Fresh salmon
  • 1 courgette
  • Cherry tomatoes
  • Coconut milk
  • Raspberry juice
  • Peanut oil
  • Sesame seeds

Recipe

  1. Make a mixture of half fresh raspberry juice (you can get the juice from leaked out frozen raspberries), half coconut milk. Add a bit of peanut oil Ans season with some salt and pepper. Put the salmon in the mixture and let it marinate overnight.
  2. Preheat the oven at 180°C.
  3. Make courgette strings using a peeler. Put them in an oven tray. Sprinkle over some olive oil, sesame seeds and season with some salt and pepper. Cut some cherry tomatoes into quarters and add to the courgette strings.
  4. Put the salmon in an oven tray and put it in the oven for 20-25 minutes (depending on the thickness of the salmon).  Put in the oven tray with the courgettes for the last 15 minutes.

 

Voor 2p.

Ingedriënten

  • Zalm
  • 1 courgette
  • Kerstomaatjes
  • Kokosmelk
  • Frambozensap
  • Arachide-olie
  • Sesamzaadjes

Recept

  1. Maak een mengeling van de helft vers frambozensap en de helft kokosmelk. Het verse sap kan je verkrijgen door bevroren frambozen te laten uitlekken. Voeg bij de mengeling een beetje arachide-olie toe en kruid af met peper en zout. Leg de zalm erin en laat dit een nacht in de koelkast marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Maak brede slierten van de courgette. Leg ze in een ovenschaal. Besprenkel ze met wat olijfolie, sesamzaadjes en kruid af met peper en zout. Snijd de kerstomaatjes in kwartjes en voeg deze toe aan de courgetteslierten.
  4. Leg ook de zalm in een ovenschaal. Zet deze voor 20-25 minuten in de oven. Zet ook de schaal met courgetteslierten in de oven en dit voor de laatste 15min.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s