Crunchy sole rolls – Knapperige tongrolletjes

Serves 1 p.
Voor 1 p.

Ingredients

  • Sole rolls
  • Mushrooms
  • Frozen peas
  • Creme
  • Hazelnuts
  • Herbs: fresh basil
  • Soya sauce

Recipe

  1. Put a pot on the heat and add water and soya sauce. For 1 liter of water, add 2 tbsp of soya sauce. Once it’s boiling, add the sole rolls.
  2. In another pot add some frozen peas (you can choose the quantity). Add a little bit of creme and some freshly chopped basil. Season with some salt and pepper. It does not need that much time to heat. Once the peas are warm, put them in a mixer and make a puree.
  3. Cut the mushrooms (again you can choose the quantity). Bake them in a bit of olive oil and season with some salt and pepper.
  4. Serve the sole rolls on a bed of puree. Finish off with the baked mushrooms and crunched hazelnuts.

Ingrediënten

  • Tongrolletjes
  • Champignons
  • Bevroren erwtjes
  • Room
  • Hazelnoten
  • Kruiden: verse basilicum
  • Sojasaus

Recept

  1. Zet een pot op het vuur met daarin water en sojasaus. Per liter water voeg je 2 eetlepels sojasaus toe. Wanneer het water kookt, doe je er de tongrolletjes in.
  2. Neem een andere pot en doe daarin de bevroren erwtjes (de hoeveelheid kies je zelf). Voeg hierbij wat room en wat verse basilicum die je fijngesneden hebt. Breng op smaak met wat peper en zout. De erwtjes hebben niet zoveel tijd nodig om te garen. Wanneer deze warm zijn, doe je ze in een mixer en maak je er puree van.
  3. Snijdt de champignons (opnieuw kan je hier de hoeveelheid kiezen). Bak ze in wat olijfolie en kruid af met wat peper en zout.
  4. Serveer de tongrolletjes op een bedje van erwtenpuree. Werk af met de champignons en crumble van hazelnootjes.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s